• patriot.jpg

На днешната сесия на ОбС-Русе председателят на групата общински съветници на "ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН" Иво Пазарджиев се застъпи в подкрепа на работниците на пазара, намиращ се до блок "Гагарин" в ЖК "Здравец".
 
Мястото има нужда от спешен ремонт на настилката, която не отговаря по никакъв начин на съвременните изисквания за модерна и безопасна за хора и продавачи условия.
 
През последната година пазарът в "Здравец" генерира отлични приходи, част от които влизат в хазната на Община Русе под формата на дивидент. Това според адвокат Пазарджиев, е достатъчно силен и валиден аргумент, за да предвиди администрацията средства за необходимият спешен ремонт.
 
Един подобен ход безспорно ще облекчи работниците и многобройните посетители на пазарчето и ще му придаде малко по-европейски вид, какъвто подхожда на град, намиращ се в рамките на ЕС.
 
Идеята на Пазарджиев бе възприета от кмета Стоилов.
 
С това общинските съветници-патриоти за пореден път доказаха, че работят в името на русенци и намират разрешение на дългогодишни проблеми дори да не са в управлението на Община Русе.